Program

Full day workshop on January 15 (six hours)*:
8:50 AM. Meeting in front of the d.school (see Venue information)
9 AM. Workshop Introduction (20 minutes) (Presentation)
9:20 AM. Paper presentations (10 minutes + 5 minutes for questions/discussion for each paper):
  • It’s Alive! Perceptions of a Soft Tangible User Interface - Jessica Tsimeris, Duncan Stevenson, Tom Gedeon, Michael Broughton (PDF) (Presentation)
  • Tangible Gestural Interaction with Resonant Bits - Peter Bennett, Kirsten Cater, Stuart Nolan, Jarrod Knibbe, Mike Fraser (PDF
  • DeskRift: A Workspace for the Future? - Francesco Carrino, Simon Ruffieux, Omar Abou Khaled, Elena Mugellini (PDF upon request) (Presentation)
  • Move, Hold and Touch, a Framework for Tangible Gesture Interaction – Leonardo Angelini, Denis Lalanne, Elise Van den Hoven, Omar Abou Khaled, Elena Mugellini (PDF) (Presentation)
10:30 AM. Coffee Break (30 minutes)
11:00 AM. Keynote (30 minutes)
  • Tangible Gesture Interaction - Elise Van den Hoven, Ali Mazalek
11:30 AM. Design Challenge – Part 1 (1 hour).
12:30 PM. Lunch Break
2:00 PM. Design Challenge – Part 2 (1.5 hours)
3:30 PM. Break (30 minutes)
4:00 PM. Design Challenge – Part 3 (30 minutes)
4:30 PM. Design Challenge – Presentation of designs (10 minutes per group)
5:00 PM. Design Challenge – Voting and prize (10 minutes)
5:10 PM. Conclusion and planning of further activities (20 minutes)
5:30 PM. Workshop ends

*Final Program, Last Updated on January 12
Comments